079 - 343 50 20 Demo Offerte Login

ACTT! met ons Easy Intelligence Platform

Meten is weten, denken is doen

T Comm Telematics is niet alleen bekend om haar unieke oplossingen en sensoren, maar zeker ook om haar Easy Intelligence platform. Meten is weten is denken is doen, oftewel to measure is to know is to think is to ACTT. Daar geloven wij in!

'From source to customer success'

24/7 zicht op uw lading

Met alle data die samenkomt op het ACTT platform van T Comm heeft u volledig en continu zicht op alle condities van geconditioneerd- en ongeconditioneerd transport gedurende de gehele transportketen. Van de bron tot aan de klant.

Open verbinding met de gehele keten

Het platform is volledig open en heeft koppelingen met vrijwel alle leveranciers in de logistiek, van TMS/WMS tot koelmachines, tot RDW, tot Control towers tot andere telmatica leveranciers.

Alle rapportages met één druk op de knop

Het platform biedt slimme rapportages (BI) en alarmeringen op het gebied van kwaliteit, efficiency, veiligheid en onderhoud. Het zet u aan tot actie. Actie om zowel u als uw klanten succesvol te maken.  

Offerte aanvragen

Direct contact

T Comm Telematics is de marktleider in gecertificeerde draadloze trailer telematics oplossingen. Voor al uw vragen kunt u op werkdagen ook altijd telefonisch contact opnemen. Wij helpen u graag.

079 - 343 50 20 Demo aanvragen

Stel uw vraag aan T Comm Telematics

Aanhef *
Nieuwsbrief:

Bezoek ICT & Logistiek

We willen nog niet alles verklappen maar één ding weten we zeker: jij wilt ACTT zien! ACTT is onze gloednieuwe app voor iOS en Android en speciaal ontwikkeld voor transportbedrijven die hun kwaliteit, veiligheid en krappe marges willen verhogen en waste willen voorkomen.

Download hier jouw entreeticket

Deze transportbedrijven gingen u allemaal voor:

079 - 343 50 20 Contact Download app