079 - 343 50 20 Demo Offerte Login

ACTT, het Easy Intelligence platform

Meten is weten, is denken, is doen!

T Comm Telematics biedt naast een gecertificeerd trailer telematica systeem met draadloze sensoren ook een geïntegreerd, easy-to-use platform waar al je bedrijfskritische data op een slimme manier bij elkaar wordt gebracht.

Speciaal voor transportbedrijven die vooruit willen

ACTT is het Easy Intelligence platform speciaal ontwikkeld voor transportbedrijven, verladers en klanten die hun kwaliteit, veiligheid en krappe marges willen verhogen en waste willen voorkomen. Naast de desktop versie is ACTT ook te downloaden als handige smartphone app voor iOS en Android.

To measure... is to know... is to think... is to ACTT... Daar geloven wij in!

'From source to customer success'

24/7 in control

Met alle data die samenkomt in ACTT heb je volledig en continu zicht op en inzicht in alle condities van geconditioneerd- en ongeconditioneerd transport gedurende de gehele transportketen. Van de bron tot aan de klant.

Open verbinding met de gehele keten

Het ACTT platform is volledig open en heeft koppelingen met vrijwel alle leveranciers in de logistiek. Zo worden data van alle denkbare tools zoals TMS, WMS, koelmachines, RDW, control towers en trailer telematica eenvoudig samengebracht in ACTT.

Alle rapportages met één druk op de knop

ACTT biedt slimme rapportages (BI) en alarmeringen op het gebied van kwaliteit, efficiency, veiligheid en onderhoud. Het zet je aan tot actie. Actie om zowel je organisatie als je klanten succesvol te maken.  

Vraag een gratis demo aan 

Waar u ook bent, met ACTT heeft u altijd:

  • 24/7 zicht op en inzicht in je assets
  • Direct door als je actie moet nemen
  • Real-time inzicht in vervoerscondities
  • Sluitend bewijs dat een schadeclaim ongegrond is
  • Actuele rapportages van de gereden ritten
  • Continu controle over de efficiency
  • Bewijs dat je voldoet aan alle certificeringen

ACTT met eigen ogen zien?

Ben je op zoek naar een eenvoudige oplossing waar al je bedrijfskritische data op één plek wordt weergegeven? Gewoon in je broekzak? Misschien is ACCT dan ook wel iets voor jou. We laten het graag zien!

Vraag een gratis demo aan 

Direct contact

T Comm Telematics is de marktleider in gecertificeerde draadloze trailer telematics oplossingen. Voor al uw vragen kunt u op werkdagen ook altijd telefonisch contact opnemen. Wij helpen u graag.

079 - 343 50 20 Demo aanvragen

Stel uw vraag aan T Comm Telematics

Aanhef *
Nieuwsbrief:

Corona protocol T Comm Telematics

T Comm Telematics blijft volledig bereikbaar voor support & service. Uiteraard houden wij ons aan de strikte voorschriften van het RIVM m.b.t. hygiƫne en veiligheid.

Meer informatie

Deze transportbedrijven gingen je allemaal voor:

079 - 343 50 20 Contact Download app