079 - 343 50 20 Servicepartners Offerte Login

Real-time inzicht temperatuurgevoelige producten voor Amex Logistics

Koel- en diepvriesvloot voorzien van T Comm Telematics systemen

Amex Logistics uit Amersfoort, gespecialiseerd in geconditioneerde transporten door heel Europa, heeft haar koel- en diepvriesvloot voorzien van T Comm Telematics systemen. De temperaturen van voedingsmiddelen, bloemen en planten, diepvriesproducten en medicijnen zijn met deze systemen bij Amex Logistics altijd onder controle.

Amex Logistics, opgericht in 2000, is gevestigd in Amersfoort en vervoert voedingsmiddelen, bloemen en planten, diepvriesproducten, medicijnen en non-food producten voor klanten als Unilever, Panesco, Dauphine, Samskip, Greencore Group en Idexx Laboratories. Het gehele koel- vrieswagenpark van Amex Logistics is uitgerust met T Comm Telematics systemen om deze temperatuurgevoelige producten gecontroleerd te transporteren. De systemen van T Comm Telematics controleren de temperaturen in de trailers en alarmeren de planning bij temperatuuroverschrijding. Klanten van Amex Logistics krijgen met dit systeem op afstand inzicht in waar de producten zich bevinden en in welke conditie ze verkeren.

Alarmering bij temperatuuroverschrijding

Jaap Wisse, directeur Amex Logistics: "Wij zijn gespecialiseerd in koel- en vriestransporten. Elk transport met een temperatuur tussen -30C° en +30C° verzorgen wij. Met de T Comm Telematics systemen krijgen we eenvoudig inzicht in o.a. de temperaturen van alle wagens. De temperaturen in de trailers worden continu gecontroleerd en we worden gealarmeerd bij een temperatuuroverschrijding. Dit maakt het voor ons mogelijk om een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren voor onze klanten. Onze klanten kunnen nu op afstand eenvoudig zien dat wij de producten op de juiste temperaturen vervoeren. Dit werkt voor ons en voor onze klanten veel sneller en efficiënter”.

Vraag een gratis demo aan

Stel je vraag aan T Comm Telematics

Aanhef *
Nieuwsbrief:

Direct contact

T Comm Telematics is de marktleider in gecertificeerde draadloze trailer telematics oplossingen. Voor al je vragen kan je op werkdagen ook altijd telefonisch contact opnemen. Wij helpen je graag.

079 - 343 50 20 Demo aanvragen

Corona protocol T Comm Telematics

T Comm Telematics blijft volledig bereikbaar voor support & service. Uiteraard houden wij ons aan de strikte voorschriften van het RIVM m.b.t. hygiƫne en veiligheid.

Meer informatie

Deze transportbedrijven gingen je allemaal voor:

079 - 343 50 20 Contact Download app