079 - 343 50 20 Servicepartners Offerte Login

Bentvelzen Transport: “We hebben altijd een verklaring voor temperatuurwijzigingen”

Kees Bentvelzen, eigenaar Bentvelzen Transport:

 “We werken inmiddels 1,5 jaar naar grote tevredenheid met T Comm Telematics. We hebben destijds ook andere aanbieders overwogen. Bij vergelijking kwam het programma van T Comm Telematics het positiefst uit de bus. We hebben natuurlijk gekeken naar referenties. Het zijn niet de minsten die zaken doen met T Comm Telematics. Een aantal van deze bedrijven zitten in de winkeldistributie. Dat gaf ons het vertrouwen om met ze samen te werken.”

Onderdelen eenvoudig en snel te monteren

“De verwachtingen zijn meer dan ingelost. We hebben alleen maar goede ervaringen met T Comm Telematics. We zijn uitermate tevreden over hun product. De eenvoud en het snel kunnen monteren van de onderdelen is een van de belangrijkste factoren. Daarnaast zijn de levensduur en prijs-kwaliteitverhouding van hun producten heel goed.”

T Comm Telematics reageert altijd snel en adequaat

 “En niet geheel onbelangrijk: T Comm Telematics zit dicht bij ons werkgebied en standplaats. Laatst ging er door lompigheid van onze kant een onderdeel kapot. Toen werd er snel en adequaat gereageerd. T Comm Telematics stond binnen no-time voor de deur met het nieuwe onderdeel.”

Vier koelopleggers waren binnen no-time geregeld

Ook toen ik heel laat een order plaatste van vier koelopleggers werd dat binnen een week gerealiseerd. Vanuit Zoetermeer zit je natuurlijk zo in Bleiswijk. Als we de serviceafdeling bellen, kan er altijd snel geschakeld worden. Dat is wel lekker.”

Temperatuurgrafieken T Comm Telematics zeer specifiek

“Dat we de temperatuur van onze multi-temp trailers kunnen volgen is heel belangrijk. We kunnen overzichtelijke grafieken inzien. Zo begrijpen we snel waarom de temperatuur in een trailer wijzigt. We zien bijvoorbeeld dat ze aan het lossen zijn waardoor de temperatuur oploopt. Dat we een verklaring kunnen geven aan onze relaties is heel prettig. 

Gebruiksvriendelijke systemen

“Ik zou de producten van T Comm Telematics aan de hele koelvervoer sector aanbevelen. Je kunt alles vanaf de thuisbasis volgen. Het is een heel compleet programma. Wij gebruiken temperatuurregistratieregistratie voor deuropeningen en laadklepsluitingen en de koelmachine aan/uit sensor. De systemen zijn ook nog eens heel gebruiksvriendelijk.”

Gratis demo aanvragen Offerte aanvragen

Stel je vraag aan T Comm Telematics

Aanhef *
Nieuwsbrief:

Direct contact

T Comm Telematics is de marktleider in gecertificeerde draadloze trailer telematics oplossingen. Voor al je vragen kan je op werkdagen ook altijd telefonisch contact opnemen. Wij helpen je graag.

079 - 343 50 20 Demo aanvragen

Corona protocol T Comm Telematics

T Comm Telematics blijft volledig bereikbaar voor support & service. Uiteraard houden wij ons aan de strikte voorschriften van het RIVM m.b.t. hygiëne en veiligheid.

Meer informatie

Deze transportbedrijven gingen je allemaal voor:

079 - 343 50 20 Contact Download app