079 - 343 50 20 Demo Offerte Login

Bert Hendriks

Algemeen directeur

Inspireren, innoveren en met innovatieve technieken waarde toevoegen aan logistieke organisaties en hun klanten. Dat is waar algemeen directeur Bert Hendriks zich samen met zijn team van specialisten dagelijks volop voor inzet.

Hoogtechnologisch en kennis intensief

Bert werkte ruim 23 jaren in de Informatie Technology, waaronder lange tijd bij de Decos Technology Group als bestuurder en partner. Daar richtte hij zich op de brede inzet, ontwikkeling en groei van hoogtechnologische en kennisintensieve producten en op internationale marktontwikkeling. Ervaring die hij vanaf november 2018 bij T Comm Telematics één op één toepast.

Leidende positie uitbreiden

Voor Bert is de energie van het gedreven T Comm team om iedere dag succes te boeken zeer inspirerend. Dat geeft hem er alle vertrouwen in om de leidende positie als platform voor Trailer Telematica zowel nationaal als internationaal verder te kunnen uitbreiden. De combinatie van unieke hardware met draadloze sensoren en het ‘easy intelligence’ open platform, met integraties met de belangrijke spelers in de Transportsector, vormt daarbij de basis van waaruit waarde op het gebied van kwaliteit, efficiency en veiligheid kan worden toegevoegd aan de transportsector. Zijn motto is dat ‘meten is weten’ zal aanzetten aanzet tot (anders) denken en doen. Nieuwsgierig geworden? Stuur Bert gerust een e-mail of bel 06 - 546 255 67.

Direct contact

T Comm Telematics is de marktleider in gecertificeerde draadloze trailer telematics oplossingen. Voor al uw vragen kunt u op werkdagen ook altijd telefonisch contact opnemen. Wij helpen u graag.

079 - 343 50 20 Demo aanvragen

Stel uw vraag aan T Comm Telematics

Aanhef *
Nieuwsbrief:

Corona protocol T Comm Telematics

T Comm Telematics blijft volledig bereikbaar voor support & service. Uiteraard houden wij ons aan de strikte voorschriften van het RIVM m.b.t. hygiƫne en veiligheid.

Meer informatie

Deze transportbedrijven gingen u allemaal voor:

079 - 343 50 20 Contact Download app