079 - 343 50 20 Demo Offerte Login

Bert Hendriks treedt toe tot bestuur DALTI

Per 1 februari 2020 is Bert Hendriks, Algemeen directeur van T Comm Telematics, toegetreden tot het bestuur van de Dutch Association of Logistics and Transport IT suppliers, kortweg: DALTI.

Kwalitatief goede en veilige ICT in Transport en Logistiek

DALTI behartigt de belangen van ICT leveranciers in Transport en Logistiek. DALTI bevordert samenwerken tussen leden onderling en met externe partijen als overheden en brancheorganisaties. DALTI stimuleert kennisdelen, faciliteert netwerken en werkt aan standaardisatie.

T Comm gelooft in kennisdeling en standaardisatie.  Zoals door Bert wordt aangegeven: 'to measure is to know is to think is to act' meten is weten is denken is doen. Om de beste actie op basis van data te kunnen nemen wil je data uit FMS, TMS en telematica systemen makkelijk kunnen combineren en zichtbaar maken. Daar zit de waarde. De visie van T Comm en DALTI sluiten uitstekend op elkaar aan en ik draag dan ook graag bij in het realiseren van de DALTI doelstellingen'.

Speciaal voor transportbedrijven die vooruit willen

Vele toonaangevende transportbedrijven ervaren de voordelen van T Comm Telematics. Met het Easy Intelligence platform ACTT worden transportbedrijven, verladers en klanten in staat gesteld om hun kwaliteit, veiligheid en krappe marges te verhogen en waste te voorkomen.

To measure... is to know... is to think... is to ACTT... Daar geloven wij in!

Vraag een gratis demo aan

Direct contact

T Comm Telematics is de marktleider in gecertificeerde draadloze trailer telematics oplossingen. Voor al uw vragen kunt u op werkdagen ook altijd telefonisch contact opnemen. Wij helpen u graag.

079 - 343 50 20 Demo aanvragen

Stel uw vraag aan T Comm Telematics

Aanhef *
Nieuwsbrief:

Corona protocol T Comm Telematics

T Comm Telematics blijft volledig bereikbaar voor support & service. Uiteraard houden wij ons aan de strikte voorschriften van het RIVM m.b.t. hygiƫne en veiligheid.

Meer informatie

Deze transportbedrijven gingen u allemaal voor:

079 - 343 50 20 Contact Download app