079 - 343 50 20 Servicepartners Offerte Login

Kwaliteitsborging van eendagskuikens en broedeieren in het wagenpark van Chickliner

Wagenpark Chickliner uitgerust met temperatuurregistratie van T Comm Telematics

Chickliner uit Renswoude, specialist in het transport van eendagskuikens en broedeieren binnen heel Europa, heeft haar trailers uitgerust met temperatuurregistratie van T Comm Telematics. Dankzij het materieel en de realtime monitoring kan Chickliner ritten van zelfs duizenden kilometers maken, zonder dat de kuikens en broedeieren eronder lijden.

Temperaturen in de laadruimte op de graad nauwkeurig gecontroleerd

Chickliner vervoert eendagskuikens en broedeieren door heel Europa onder de best haalbare omstandigheden. Met de realtime temperatuurmonitoring van T Comm Telematics wordt het klimaat in de laadruimten van alle Chickliner auto's continu tot op de graad nauwkeurig gecontroleerd. Een constante temperatuur en de juiste vocht- en zuurstofgehalten zorgen ervoor dat de uitval tijdens het transport minimaal is.

Controle op kwetsbaarheid van de kuikens

Mees Hazeleger, eigenaar Chickliner: "Eendagskuikens en broedeieren zijn bijzonder kwetsbaar, ze vragen om zo weinig mogelijk temperatuurschommelingen. De wagens waarin de kuikens en broedeieren worden vervoerd, zijn speciaal voor dit soort transport uitgerust. Om de kuikens zo veilig mogelijk te vervoeren worden de temperaturen in onze wagens op drie plaatsen gemeten; de aanzuiglucht, de retourlucht en op 2/3 van de laadruimte. Het continu monitoren van de temperaturen in de laadruimte is essentieel bij dit transport om uitval tot een minimum te beperken. Met de systemen kunnen we onze auto’s real-time volgen en monitoren. Ieder moment van de dag hebben wij inzicht in de locatie en temperaturen van al onze voertuigen."

Vraag een gratis demo aan

Stel je vraag aan T Comm Telematics

Aanhef *
Nieuwsbrief:

Direct contact

T Comm Telematics is de marktleider in gecertificeerde draadloze trailer telematics oplossingen. Voor al je vragen kan je op werkdagen ook altijd telefonisch contact opnemen. Wij helpen je graag.

079 - 343 50 20 Demo aanvragen

Corona protocol T Comm Telematics

T Comm Telematics blijft volledig bereikbaar voor support & service. Uiteraard houden wij ons aan de strikte voorschriften van het RIVM m.b.t. hygiƫne en veiligheid.

Meer informatie

Deze transportbedrijven gingen je allemaal voor:

079 - 343 50 20 Contact Download app