079 - 343 50 20 Demo Offerte Login

Een update in roerige tijden

We leven in een gekke en roerige tijd, ook in de transportsector. De aanlevering van voeding, medicijnen en goederen zijn en blijven van cruciaal belang nu wij in Nederland en de landen om ons heen noodgedwongen thuis zitten. Graag willen wij jullie hierbij bedanken voor alle huidige en toekomstige inzet!

Ook T Comm Telematics is werkzaam in deze kritische logistieke sector/beroepsgroep. We blijven jullie dan ook ondersteunen in het waarborgen van voedselveiligheid, efficiency en optimale inzet van uw assets.

Digitaal bereikbaar

T Comm is vrijwel volledig digitaal en papierloos, dus voor alle administratieve, IT- of verkoop gerelateerde activiteiten en contacten blijft T Comm digitaal bereikbaar. Het contact met ons netwerk en relaties zal zich daarbij concentreren op telefonie of beeldtelefonie en we blijven dus online volledig beschikbaar.

Gezondheid voorop

Onze service engineers zullen jullie ondersteunen en ook montages van nieuwe hardware worden in overleg uitgevoerd. Per installatie maken wij afspraken om de veiligheid en gezondheid van zowel jullie als onze medewerkers zo goed mogelijk te waarborgen. Hierbij volgen we vanzelfsprekend de richtlijnen vanuit het RIVM.

Trainingen zo veel mogelijk online

Persoonlijke en groepsgerichte trainingen zullen wij in ieder geval tot en met 6 april niet geven. Deze worden zo veel mogelijk vervangen door online trainingen. 

Als mensgerichte organisatie staat gezondheid bij T Comm voorop. Wij rekenen op jullie begrip en medewerking en wensen jullie heel veel sterkte en goede gezondheid toe!

Direct contact

T Comm Telematics is de marktleider in gecertificeerde draadloze trailer telematics oplossingen. Voor al uw vragen kunt u op werkdagen ook altijd telefonisch contact opnemen. Wij helpen u graag.

079 - 343 50 20 Demo aanvragen

Stel uw vraag aan T Comm Telematics

Aanhef *
Nieuwsbrief:

Corona protocol T Comm Telematics

T Comm Telematics blijft volledig bereikbaar voor support & service. Uiteraard houden wij ons aan de strikte voorschriften van het RIVM m.b.t. hygiëne en veiligheid.

Meer informatie

Deze transportbedrijven gingen je allemaal voor:

079 - 343 50 20 Contact Download app