079 - 343 50 20 Demo Offerte Login

Nieuw bij T Comm Telematics: de Servicedesk

Communiceren anno 2020

Om de communicatie tussen je organisatie en T Comm te optimaliseren hebben we een centrale locatie genaamd de Servicedesk opgezet. De Servicedesk is een openbare plek waar je ondersteuning aan kan vragen en opmerkingen kan plaatsen. We zullen voortaan via deze weg met iedereen communiceren.

Altijd up-to-date

Door een persoonlijk account op de T Comm Service Desk aan te maken krijg je één centrale plek waar je tickets aan kan maken, de status kan controleren en kan reageren. De reacties van T Comm en de status wijzigingen op je ticket worden netjes per mail naar je gestuurd zodat je altijd op de hoogte blijft.

Meld je nu aan bij de Servicedesk

Met een account op de Servicedesk kan je de communicatie met ons optimaal beheren! Bezoek nu onze Service Desk en maak direct een account aan.

Maak nu een account aan

Direct contact

T Comm Telematics is de marktleider in gecertificeerde draadloze trailer telematics oplossingen. Voor al uw vragen kunt u op werkdagen ook altijd telefonisch contact opnemen. Wij helpen u graag.

079 - 343 50 20 Demo aanvragen

Stel uw vraag aan T Comm Telematics

Aanhef *
Nieuwsbrief:

Corona protocol T Comm Telematics

T Comm Telematics blijft volledig bereikbaar voor support & service. Uiteraard houden wij ons aan de strikte voorschriften van het RIVM m.b.t. hygiƫne en veiligheid.

Meer informatie

Deze transportbedrijven gingen u allemaal voor:

079 - 343 50 20 Contact Download app