079 - 343 50 20 Servicepartners Offerte Login

De Wit Transport: "Simpele koppeling trailer sensoren met TMS en boardcomputers"

Cees de Wit, eigenaar De Wit Transport:

“We gebruiken temperatuurregistratie voor onze multi-temp koelwagens en trailer tracking voor onze mono-temp trailers. Die specifieke combinatie was doorslaggevend om voor T Comm Telematics te kiezen. Dat ze de trailer sensoren kunnen koppelen aan boardcomputers en TMS was de kers op de taart.”

In één oogopslag zien waar opleggers staan

"Onze opleggers en koppelopleggers, 200 in totaal, staan op verschillende locaties. Dan is het voor de planners van belang dat ze in één oogopslag kunnen zien waar ze staan. De koppeling met Google Maps is ook ideaal. Als een klant vraagt hoe laat er geleverd wordt, dan kunnen we dat heel precies aangeven. Als transportbedrijf kan je niet zonder deze oplossingen."

We kunnen heel makkelijk registratie aan klanten overhandigen

“Als je voeding vervoert, is het verplicht dat je aangeeft wat er tijdens het transport gebeurt. Daar willen we proactief in zijn. We kunnen met de systemen van T Comm Telematics heel simpel registratie overhandigen aan onze klanten.”

Minder kosten en minder discussies met klanten

“Sinds we de systemen van T Comm Telematics gebruiken, hebben we al drie keer kunnen aantonen dat er tijdens het transport niks afwijkends gebeurd is qua temperaturen. We kunnen het verschil tussen ingeblazen en uitgeblazen lucht laten zien. Als we fout zijn, dan zijn we fout. Zo niet, dan wil ik daar niet voor opdraaien. We hebben dankzij de systemen van T Comm Telematics minder kosten en minder discussies met klanten.”

Gratis demo aanvragen Offerte aanvragen

Stel je vraag aan T Comm Telematics

Aanhef *
Nieuwsbrief:

Direct contact

T Comm Telematics is de marktleider in gecertificeerde draadloze trailer telematics oplossingen. Voor al je vragen kan je op werkdagen ook altijd telefonisch contact opnemen. Wij helpen je graag.

079 - 343 50 20 Demo aanvragen

Corona protocol T Comm Telematics

T Comm Telematics blijft volledig bereikbaar voor support & service. Uiteraard houden wij ons aan de strikte voorschriften van het RIVM m.b.t. hygiëne en veiligheid.

Meer informatie

Deze transportbedrijven gingen je allemaal voor:

079 - 343 50 20 Contact Download app