079 - 343 50 20 Servicepartners Offerte Login

Dijco: “T Comm Telematics is niet voor niets marktleider van trailer telematica”

Egbert van Alphen, algemeen directeur Dijco (onderdeel van The Greenery):

“We werken al vier jaar samen met T Comm Telematics. Niet voor niets, ze zijn marktleider en staan goed bekend bij collega-vervoerders. De systemen van T Comm Telematics zijn bovendien heel makkelijk te koppelen aan andere systemen die wij hebben.”

T Comm Telematics denkt vanuit de consument

Vooruitstrevende oplossingen voor transport

“Toen wij met T Comm Telematics in zee gingen, waren de kinderziekten al verholpen. Wij hebben daardoor te maken met een volwassen product. Daar stopt het natuurlijk niet. Een goede ondernemer blijft ontwikkelen, zo ook T Comm Telematics. Ze blijven komen met vooruitstrevende oplossingen voor transport, zoals een telematics app.”

Inzet en betrokkenheid heel erg hoog 

Michael en zijn team doen hun stinkende best om het beste product te blijven leveren. Dit merk je aan de inzet en betrokkenheid van alle medewerkers. In tegenstelling tot vergelijkbare producenten, bekijkt T Comm Telematics hun product vanuit de consument. In ons geval vanuit de aanbieders van geconditioneerd transport. Je ziet duidelijk dat het bedacht is door mensen die dagelijks met dit soort systemen werken. Het werkt gewoon!”

Positieve ervaringen met vermeende voedselschade

“We zien alleen maar voordelen van het product van T Comm Telematics. We hebben ook positieve ervaringen met vermeende schade. We kunnen snel inzien waar het probleem is ontstaan en waar de fout zit als er problemen zijn met onze lading."

Gratis demo aanvragen Offerte aanvragen

Stel je vraag aan T Comm Telematics

Aanhef *
Nieuwsbrief:

Direct contact

T Comm Telematics is de marktleider in gecertificeerde draadloze trailer telematics oplossingen. Voor al je vragen kan je op werkdagen ook altijd telefonisch contact opnemen. Wij helpen je graag.

079 - 343 50 20 Demo aanvragen

Corona protocol T Comm Telematics

T Comm Telematics blijft volledig bereikbaar voor support & service. Uiteraard houden wij ons aan de strikte voorschriften van het RIVM m.b.t. hygiëne en veiligheid.

Meer informatie

Deze transportbedrijven gingen je allemaal voor:

079 - 343 50 20 Contact Download app