079 - 343 50 20 Demo Offerte Login

Een nieuw dashboard: alles binnen handbereik met maar één klik

T Comm Telematics heeft in samenwerking met haar klanten de functionaliteiten van het dashboard uitgebreid. Het is nu mogelijk om zelf te bepalen groepen te vormen.  Overzichtelijk. Duidelijk. En direct toepasbaar.

De voordelen van het vernieuwde dashboard

  • Groep indelingen: groepen zijn te maken op basis van bijvoorbeeld land, koel, vries, droog transport. (Bijna) alles is mogelijk om de omgeving naar wens in te richten.
  • Gemakkelijk voertuigen in groepen plaatsen: met één muisklik is het mogelijk om een unit toe te voegen aan een gewenste groep, zodat jij precies weet waar een specifieke vloot zich bevindt.
  • Elke gebruiker kan groepen aanmaken, bewerken of verwijderen: mocht een collega bijvoorbeeld niet aanwezig zijn, dan is het nu mogelijk om zelf inzicht te krijgen in elke groep door deze simpelweg toe te voegen aan het dashboard.
  • Kaart-upgrade: alle voertuigen uit de geselecteerde groepen worden automatisch getoond op het dasboard én op de kaart.

Start nu met groeperen

Ons advies luidt om binnen het bedrijf duidelijke afspraken te maken over het aanmaken en beheren van de groepen. Voor vragen over de vernieuwde functies kan je altijd bij ons terecht. Veel succes!

Klaar voor de toekomst met T Comm Telematics

  24/7 draadloze temperatuurregistratie van de gehele vloot
  Gebruiksvriendelijke webportal met real-time monitoring
  Automatische e-mail en SMS alarmering en rapportage
  5 jaar garantie op batterij levensduur en 5 jaar dataopslag
✓  EN-12830, EN-13485, EN-13486 en ISO-27001 gecertificeerd

Vraag nu een online demo aan
Of maak kennis met het platform

Direct contact

T Comm Telematics is de marktleider in gecertificeerde draadloze trailer telematics oplossingen. Voor al uw vragen kunt u op werkdagen ook altijd telefonisch contact opnemen. Wij helpen u graag.

079 - 343 50 20 Demo aanvragen

Stel uw vraag aan T Comm Telematics

Aanhef *
Nieuwsbrief:

Corona protocol T Comm Telematics

T Comm Telematics blijft volledig bereikbaar voor support & service. Uiteraard houden wij ons aan de strikte voorschriften van het RIVM m.b.t. hygiëne en veiligheid.

Meer informatie

Deze transportbedrijven gingen u allemaal voor:

079 - 343 50 20 Contact Download app