079 - 343 50 20 Demo Offerte Login

Even voorstellen

T Comm Telematics breidt uit

Het gaat goed bij T Comm Telematics. Vandaar dat wij ons team uitbreiden met drie nieuwe medewerkers: maak kennis met Guy, Daniel en Ivo. Drie talenten die veel ervaring én kennis met zich meebrengen.

Guy Bres

Guy heeft altijd een grote passie voor techniek en wetenschap gehad, specifiek voor (embedded) software en elektronica. Door het volgen van diverse studies en vele jaren werkervaring in dit vakgebied heeft hij zich ontwikkeld tot een professioneel embedded systems engineer.

Guy haalt veel voldoening uit het oplossen van technische problemen: van het analyseren van de probleemstelling tot het uitwerken van de technische ontwerpdetails of het testen van prototypes, hij doet het met plezier. Na het voltooien van de opleiding Computer Interface Techniek is Guy ruim 15 jaar werkzaam geweest bij Bowling Nederland als embedded systems engineer en heeft in deze periode ook de opleiding Embedded Systems Engineering aan de HAN voltooid.

Sinds kort versterkt Guy het T Comm Telematics hard- en firmware team om gezamenlijk de T Comm producten en services naar een hoger niveau te brengen.

Daniel Pérez

De passie voor coderen drijft Daniel Pérez om werk van hoge kwaliteit te leveren en waarde toe te voegen aan het T Comm-platform. Daniel is al negen jaar actief binnen de IT-sector. 

Tijdens het afronden van zijn studie heeft Daniel zich gespecialiseerd in softwareontwikkeling. Hij neemt veel ervaring mee op verschillende PHP gebieden en heeft kennis van het gebruik van de nieuwste technologieën. Hierdoor is hij klaar om te helpen bij het ontwikkelen van nieuwe innovatieve functies om klant succes te garanderen.

Ivo Birsak

Ivo heeft meer dan 15 jaar ervaring in de transportkoeling en transportsector opgedaan bij zijn voorgaande werkgevers Thermo King, Carrier Transicold en Krone Fleet. De door Ivo gevolgde opleiding in de Informatie technologie heeft hij weliswaar nooit echt gebruikt in de IT-sector, maar deze kennis is wel handig gebleken bij de ontwikkeling en verkoop van telematica producten & services voor zijn voorgaande werkgevers.

Sinds 1 januari 2020 versterkt Ivo het T Comm Telematics team op het gebied van business development & sales.

Speciaal voor transportbedrijven die vooruit willen

Vele toonaangevende transportbedrijven ervaren de voordelen van T Comm Telematics. Met het Easy Intelligence platform ACTT worden transportbedrijven, verladers en klanten in staat gesteld om hun kwaliteit, veiligheid en krappe marges te verhogen en waste te voorkomen.

To measure... is to know... is to think... is to ACTT... Daar geloven wij in!

Vraag een gratis demo aan

Direct contact

T Comm Telematics is de marktleider in gecertificeerde draadloze trailer telematics oplossingen. Voor al uw vragen kunt u op werkdagen ook altijd telefonisch contact opnemen. Wij helpen u graag.

079 - 343 50 20 Demo aanvragen

Stel uw vraag aan T Comm Telematics

Aanhef *
Nieuwsbrief:

Corona protocol T Comm Telematics

T Comm Telematics blijft volledig bereikbaar voor support & service. Uiteraard houden wij ons aan de strikte voorschriften van het RIVM m.b.t. hygiƫne en veiligheid.

Meer informatie

Deze transportbedrijven gingen u allemaal voor:

079 - 343 50 20 Contact Download app