079 - 343 50 20 Servicepartners Offerte Login

Optimale temperatuur van ultraverse producten met online monitoring

Wagenpark Fatrans voorzien van real-time monitoring van T Comm Telematics

Fatrans, gespecialiseerd in groupagevervoer van ultraverse foodproducten in Nederland, België en Duitsland, heeft haar wagenpark voorzien van realtime monitoring van T Comm Telematics. Met deze systemen heeft Fatrans volledig inzicht in de locaties van alle trailers en controle over de temperaturen van de temperatuurgevoelige lading erin. Via een online portal beheert Fatrans eenvoudig alle wagens en goederen.

Fatrans, onderdeel van de Dutch Vegetable Group, vervoert ultraverse goederen zoals groente, fruit, vlees en vis naar retail in Nederland, België en Duitsland. Met modern materiaal worden bewerkte en verpakte producten vervoerd. Door de grote hoeveelheid lucht die bij deze producten zit, zijn de producten zeer kwetsbaar. De juiste temperatuur van de laadruimte is voor deze producten van groot belang. Met behulp van draadloze sensoren maakt het T Comm Telematics systeem de temperaturen in de trailers realtime inzichtelijk op de thuisbasis. Van de geregistreerde temperaturen maakt Fatrans volledige rapportages voor haar HACCP certificaat voor geconditioneerd vervoer.

Sturen richting de meest optimale temperatuur

Marco Stricker, manager bij Fatrans: "Wij rijden met zeer temperatuurgevoelige, bewerkte producten waarvan de optimale transport-temperatuur tussen de 0 en 3°C ligt. Met online monitoring van T Comm Telematics hebben wij alle temperaturen van de producten tijdens transport direct inzichtelijk. Nu we met dit systeem werken, kunnen we veel beter sturen richting de meest optimale temperatuur voor deze producten, nadenken over gewenste veranderingen en zo het proces optimaliseren. Het systeem is een belangrijke toevoeging op onze bedrijfsvoering."

Vraag een gratis demo aan

Stel je vraag aan T Comm Telematics

Aanhef *
Nieuwsbrief:

Direct contact

T Comm Telematics is de marktleider in gecertificeerde draadloze trailer telematics oplossingen. Voor al je vragen kan je op werkdagen ook altijd telefonisch contact opnemen. Wij helpen je graag.

079 - 343 50 20 Demo aanvragen

Corona protocol T Comm Telematics

T Comm Telematics blijft volledig bereikbaar voor support & service. Uiteraard houden wij ons aan de strikte voorschriften van het RIVM m.b.t. hygiƫne en veiligheid.

Meer informatie

Deze transportbedrijven gingen je allemaal voor:

079 - 343 50 20 Contact Download app