079 - 343 50 20 Demo Offerte Login

Verse kip vervoeren met draadloze temperatuurregistratie

Wagenpark G. Willigenburg Transport B.V. uitgerust met draadloze sensoren

G. Willigenburg Transport B.V. uit Hoevelaken, gespecialiseerd in het vervoeren van kipproducten naar distributiecentra in de Benelux, heeft haar wagens voorzien van draadloze temperatuurregistratie van T Comm Telematics. Met dit systeem voldoet G. Willigenburg Transport B.V. aan de HACCP-norm zonder handmatig een temperaturenadministratie bij te houden.

G. Willigenburg Transport B.V. voorziet distributiecentra in voornamelijk de Benelux van verse kipproducten. Om de temperaturen van de geconditioneerde wagens inzichtelijk te maken, heeft G. Willigenburg Transport B.V. gekozen voor temperatuurregistratie van T Comm Telematics. Draadloze sensoren meten continu de temperatuur en geven dit elk kwartier door aan de hoofdmodule. Op de planning van G. Willigenburg Transport B.V. zijn alle temperaturen van alle voertuigen inzichtelijk en eenvoudig te controleren.

Real-time inzicht in de temperaturen van koelwagens

Gert Willigenburg, directeur van G. Willigenburg Transport B.V.: "Wij vervoeren voor onze opdrachtgever(s) kipproducten naar distributiecentra of verwerkingsbedrijven en dit moet erg secuur gebeuren. De producten mogen absoluut niet te warm worden, want dan bederven de waren. Met de temperatuurregistratie van T Comm Telematics hebben wij real-time inzicht in de temperaturen van onze koelwagens. Als ergens een temperatuur te hoog oploopt, krijgen wij een alarm en kunnen we ingrijpen. Wij kunnen op deze manier een temperatuurgarantie afgeven aan onze klanten en dat is een groot voordeel voor ons."

Vraag een gratis demo aan

Direct contact

T Comm Telematics is de marktleider in gecertificeerde draadloze trailer telematics oplossingen. Voor al uw vragen kunt u op werkdagen ook altijd telefonisch contact opnemen. Wij helpen u graag.

079 - 343 50 20 Demo aanvragen

Stel uw vraag aan T Comm Telematics

Aanhef *
Nieuwsbrief:

Deze transportbedrijven gingen u allemaal voor:

079 - 343 50 20 Contact Download app