079 - 343 50 20 Demo Offerte Login

Gilbert de Clercq: 'ACTT platform voor telematics is zeer gebruiksvriendelijk'

Sven Beeusaert, CTO Gilbert de Clercq:

“We nemen sinds een half jaar de trailer telematic systemen van T Comm Telematics af. Vooral vanwege de draadloze truck-trailer koppeling. Zo weten we precies wie er met onze trailers rijdt.”

“Trailer locatie bepaling heel handig als je met onderaannemers werkt”

“We werken veel met ondernemers. Het is voor onze planning heel handig om met de trailer locatie bepaling precies te weten welke onderaannemer waar rijdt. Dat bespaart ons een hoop kosten.”

ACTT platform werkt volautomatisch en is zeer intuïtief

“Voorheen hadden we een manueel systeem. Daarmee werken was vrij lastig. Nu gaat alles volautomatisch. Het ACTT platform werkt ook super goed. Het is overzichtelijk en heel gebruiksvriendelijk. Het is een intuïtief systeem. Je hoeft er niet mee te leren werken, omdat het heel duidelijk is opgebouwd.”

“Pluspunt: T Comm Telematics heeft een bewezen koppeling met Trimble”

“We hebben meerdere aanbieders van trailer telematica met elkaar vergeleken. T Comm Telematics heeft een koppeling met de FleetCockpit van Trimble. Dit scheelt een hoop tijd en energie aan ontwikkeling. Het is voor ons prioriteit dat de planners al hun trucks en trailers in één portaal kunnen volgen, het portaal van Trimble. Hiervoor is het natuurlijk belangrijk een goede en betrouwbare koppeling te hebben tussen beide systemen.”

“Met T Comm Telematics communiceren we heel open. Ze gaan direct aan de slag met de werkpunten die wij ze geven. Ze zijn erg gespecialiseerd in geconditioneerd transport, maar ik raad hen aan bij iedereen die met transport werkt.”

Gratis demo aanvragen Offerte aanvragen

Direct contact

T Comm Telematics is de marktleider in gecertificeerde draadloze trailer telematics oplossingen. Voor al uw vragen kunt u op werkdagen ook altijd telefonisch contact opnemen. Wij helpen u graag.

079 - 343 50 20 Demo aanvragen

Stel uw vraag aan T Comm Telematics

Aanhef *
Nieuwsbrief:

Bezoek ICT & Logistiek

We willen nog niet alles verklappen maar één ding weten we zeker: jij wilt ACTT zien! ACTT is onze gloednieuwe app voor iOS en Android en speciaal ontwikkeld voor transportbedrijven die hun kwaliteit, veiligheid en krappe marges willen verhogen en waste willen voorkomen.

Download hier jouw entreeticket

Deze transportbedrijven gingen u allemaal voor:

079 - 343 50 20 Contact Download app