079 - 343 50 20 Servicepartners Offerte Login

Goedhart: “Temperatuurregistratie nodig voor borgingscertificaten”

Folkert Visser van Goedhart Convenience: 

Goedhart Convenience“Van ons rijden er 3 mono-temp trailers en 3 multi-temp trailers met de trailer telematica van T Comm Telematics. De sensoren sturen realtime gegevens van de lading van ons koeltransport uit.”

Temperatuurgegevens nodig voor borgingscertificaten

"Deze temperatuurgegevens zijn nodig voor onze borgingscertificaten. Voor bepaalde certificeringen moeten wij aan kunnen tonen hoe we transporteren."

We zijn nu een stuk zekerder in de communicatie naar onze klanten over temperatuurwisselingen

“We vinden het ook fijn dat we de temperatuur van de lading kunnen controleren voor onze klanten. Soms ontstaat er een discussie met de klant over de aanlevertemperatuur. Nu kunnen we uitzoeken en uitleggen dat de temperatuur geijkt was. We weten dus zeker dat het temperatuurverschil in hun eigen transport is gebeurt. We zijn hier een stuk zekerder door geworden.”

App met trailer tracking software ideaal

“Ik las dat T Comm Telematics bezig is met een app. Daar heb ik oren naar! Dan kan ik onze trailers makkelijk volgen. Daarnaast is het makkelijker om je mobieltje te pakken als je onderweg bent.”

Trailer tracking software werkt altijd, ik heb nog nooit een storing gehad

“Het klantcontact is ook goed. Vragen worden snel en correct afgehandeld. T Comm Telematics is een betrouwbare partij. De systemen werken altijd. Ik heb nog nooit een storing gehad.”

Gratis demo aanvragen Offerte aanvragen

Stel je vraag aan T Comm Telematics

Aanhef *
Nieuwsbrief:

Direct contact

T Comm Telematics is de marktleider in gecertificeerde draadloze trailer telematics oplossingen. Voor al je vragen kan je op werkdagen ook altijd telefonisch contact opnemen. Wij helpen je graag.

079 - 343 50 20 Demo aanvragen

Corona protocol T Comm Telematics

T Comm Telematics blijft volledig bereikbaar voor support & service. Uiteraard houden wij ons aan de strikte voorschriften van het RIVM m.b.t. hygiëne en veiligheid.

Meer informatie

Deze transportbedrijven gingen je allemaal voor:

079 - 343 50 20 Contact Download app