079 - 343 50 20 Servicepartners Offerte Login

Hessing Logistiek: “Temperatuur kwetsbare groentes op elk moment inzichtelijk”

Marcel Vermeulen, Operationeel Manager Hessing Logistiek:

“De groentes die wij vervoeren zijn kwetsbaar en temperatuurgevoelig. Voor IFS en HACCP moet dit geborgd worden en op elk moment inzichtelijk zijn.
Ook vanwege klanteisen nemen wij het temperatuurvolgsysteem van T Comm Telematics af.”

“Vroeger deden we dat met de hand en op losse blaadjes. Je snapt wel dat we overwegend achter de feiten aanliepen. Dat is nu geregeld in een Excel omgeving. T Comm Telematics heeft dat op hun ACTT platform vastgelegd. We krijgen een uitdraai van het alarm, wat de oorzaak was en wat de opvolging was. Dat werkt natuurlijk sneller en accurater.”

Brandstof niveaus monitoren van koelmachines

“Als de koelmotor uitvalt loopt de temperatuur van de auto en producten ontzettend snel op. De borging dat de koelmotor doordraait voor het brandstofniveau is heel belangrijk. We geven de garantie dat we de koelmotor ingesteld hebben op een onderwaarde van 20 liter. Hij verbruikt 2 liter per uur, dus je zou een volle dienst kunnen rijden op die brandstof.”

Registratie deuropeningen

“De Food Defence norm wordt steeds hoger met betrekking tot voedselveiligheid en periferie rondom warehouses. Als je kwaadwillend bent dan kun je met minimale middelen schade toebrengen aan een werkgever door duizenden voedselbakjes te besmetten. Door meldingen bij deuropeningen en de ‘historie’ van openingen kunnen we dit ondervangen en waar nodig aanpassingen doorvoeren in ons proces.”

“T Comm Telematics denkt altijd met je mee”

“De toegankelijkheid van de medewerkers en de wijze waarop ze meedenken is op een goed niveau bij T Comm Telematics. Ik durf mijn nek wel uit te steken en dit aan te raden aan iedereen in de transportwereld.”

Gratis demo aanvragen Offerte aanvragen

Stel je vraag aan T Comm Telematics

Aanhef *
Nieuwsbrief:

Direct contact

T Comm Telematics is de marktleider in gecertificeerde draadloze trailer telematics oplossingen. Voor al je vragen kan je op werkdagen ook altijd telefonisch contact opnemen. Wij helpen je graag.

079 - 343 50 20 Demo aanvragen

Corona protocol T Comm Telematics

T Comm Telematics blijft volledig bereikbaar voor support & service. Uiteraard houden wij ons aan de strikte voorschriften van het RIVM m.b.t. hygiëne en veiligheid.

Meer informatie

Deze transportbedrijven gingen je allemaal voor:

079 - 343 50 20 Contact Download app