079 - 343 50 20 Demo Offerte Login

H.Z. Transport Group kiest voor real-time monitoring van 200 trailers

Draadloze systemen van T Comm

H.Z. Transport Group uit Maasdijk tekent op de Carrosserie Vakdagen in Gorinchem een order voor het real-time monitoren van 200 trailers (120 mono temperatuur en 80 multi temperatuur trailers) met draadloze T Comm systemen. Met het unieke systeem kan H.Z. Transport Group alle temperaturen in de trailers draadloos monitoren, ook bij trailers met meerdere compartimenten. Zodra een temperatuur buiten de opgegeven range valt, wordt een alarmmelding afgegeven waarop direct actie kan worden ondernomen.

Het systeem registreert tevens draadloos wanneer en hoe lang de deuren geopend zijn. Zo worden ongewenste deuropeningen inzichtelijk en kan hierop actie worden ondernomen. Met een draadloze ID-sensor wordt bovendien inzichtelijk welke truck er voor welke trailer staat, zodat trailers nooit kunnen worden meegenomen door een verkeerde truck. Real-time rapporten van de metingen kunnen tot zes maanden terug worden uitgedraaid en digitaal worden verzonden.

H.Z. Transport kan bovendien als eerste en voorlopig exclusief gebruik maken van een draadloos brandstofniveau sensor in de tank van de koelunit, zodat op kantoor inzichtelijk wordt hoeveel brandstof er in de tank gaat en wat er uitgaat. Het innovatieve, draadloze brandstofmeetsysteem, dat in samenwerking met H.Z. Transport Group is ontwikkeld, meet op 2% nauwkeurig hoeveel brandstof er uit de tank gaat. Indien er meer dan 10 liter in korte tijd uitgaat, wordt een alarmmelding gegenereerd. H.Z. Transport Group kan hiermee direct ingrijpen en brandstofdiefstal voorkomen.

Digitaal temperatuurrapport naar de klant

De order die H.Z. Transport Group op de Carrosserie Vakdagen in Gorinchem tekent, heeft een omvang van meer dan 350.000 euro. Een bedrag dat H.Z. Transport investeert om haar klanten een absolute meerwaarde te bieden. De terugverdientijd zal relatief kort zijn aangezien H.Z. Transport de klant direct een digitaal temperatuurrapport kan aanbieden. H.Z. Transport verwacht bovendien met het systeem het groeiende probleem van brandstofdiefstal de kop in te kunnen drukken. De investering is in lijn met de bedrijfsfilosofie 'Always in condition'.

Audrey Zuiderwijk, directrice H.Z. Transport Group: "H.Z. Transport werkt al 4 jaar met het draadloze systeem van T Comm Telematics op onze 45ft containers. Het systeem heeft de afgelopen jaren naar volle tevredenheid gefunctioneerd, te meer omdat T Comm Telematics naar de klant luistert en samen met ons de beste oplossing ontwikkelt."

Korte installatietijd van 1 tot 1,5 uur

Het systeem van T Comm functioneert volledig draadloos en heeft slechts een installatietijd van 1 tot 1,5 uur. Het systeem werkt zonder enige hulpmiddelen ook in de metalen trailers van Schmitz en Krone. De eigen draadloze sensoren meten totaal onafhankelijk van de koelunit, hetgeen noodzakelijk is omdat de voelers van de koelmachine geen onafhankelijke meting kunnen doen en dus niet aan de wetgeving voldoen.

Vraag een gratis demo aan

Direct contact

T Comm Telematics is de marktleider in gecertificeerde draadloze trailer telematics oplossingen. Voor al uw vragen kunt u op werkdagen ook altijd telefonisch contact opnemen. Wij helpen u graag.

079 - 343 50 20 Demo aanvragen

Stel uw vraag aan T Comm Telematics

Aanhef *
Nieuwsbrief:

Deze transportbedrijven gingen u allemaal voor:

079 - 343 50 20 Contact Download app