079 - 343 50 20 Demo Offerte Login

Ontmoet T Comm Telematics op ITT Event

Alles over Trailer Tracking Software op 7 juni 2018 in Houten

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Trailer Tracking Software van T Comm Telematics? Wij verwelkomen u graag in onze stand op het ITT Event op 7 juni 2018 in Houten.

Onze specialisten geven u ter plekke alle informatie over ons geavanceerde trailer volg- en registratiesysteem. Met een live demonstratie laten we u precies zien hoe de draadloze sensoren op trailers en koelmachines worden aangebracht en hoe het systeem werkt.

Innovatie & Technologie in Transportmanagement

Tijdens de tiende editie van het ITT Event vindt u alle informatie over de laatste innovaties in ICT voor transport en logistiek. Van 12.00 tot 20.00 uur worden door de deelnemende bedrijven live demo’s en inspirerende presentaties gegeven. Daarnaast wordt u ruim de gelegenheid geboden om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met collega-transporteurs. Verzorgd met een hapje en drankje.

Aanmelden voor ITT Event

Direct contact

T Comm Telematics is de marktleider in gecertificeerde draadloze trailer telematics oplossingen. Voor al uw vragen kunt u op werkdagen ook altijd telefonisch contact opnemen. Wij helpen u graag.

079 - 343 50 20 Demo aanvragen

Stel uw vraag aan T Comm Telematics

Aanhef *

Deze transportbedrijven gingen u allemaal voor:

079 - 343 50 20 contact