079 - 343 50 20 Demo Offerte Login

Jan Verweij

Founder

Jan nam ruim 15 jaar geleden de Roemeense voorganger van T Comm Telematics over. Doel: alle trailer telematica verbeteren en blijven ontwikkelen. “Je moet het zien als de ontwikkeling van de eerste Nokia telefoon tot de iPhone van nu. Letterlijk alles is verbeterd. We kunnen nu alle processen in transport meten, zien en rapporteren. Vooral op het gebied van temperatuurregistratie zijn we ontzettend hard vooruit gegaan.”

Opgegroeid in de transportbranche

Jan is opgegroeid in de transportbranche en draagt deze sector sindsdien een warm hart toe. “De transportbranche is altijd in beweging en het staat in verbinding met alles binnen een bedrijf. Vooral geconditioneerd transport heeft zich de laatste jaren veel ontwikkeld. Daarom blijft het een enorm interessante sector.”

Direct contact

T Comm Telematics is de marktleider in gecertificeerde draadloze trailer telematics oplossingen. Voor al uw vragen kunt u op werkdagen ook altijd telefonisch contact opnemen. Wij helpen u graag.

079 - 343 50 20 Demo aanvragen

Stel uw vraag aan T Comm Telematics

Aanhef *
Nieuwsbrief:

Corona protocol T Comm Telematics

T Comm Telematics blijft volledig bereikbaar voor support & service. Uiteraard houden wij ons aan de strikte voorschriften van het RIVM m.b.t. hygiƫne en veiligheid.

Meer informatie

Deze transportbedrijven gingen u allemaal voor:

079 - 343 50 20 Contact Download app