079 - 343 50 20 Demo Offerte Login

John Corneth geeft klanten real-time inzicht in Pharma transport

Monitoring met T Comm Telematics systemen

John Corneth B.V. uit Baarlo, gespecialiseerd in geconditioneerd vervoer van chemische- en pharmaproducten, monitort het complete wagenpark met T Comm Telematics systemen. Real-time informatie over temperaturen in en deuropeningen van de geconditioneerde trailers biedt John Corneth en haar afnemers continu een volledig beeld van iedere vracht.

John Corneth vervoert geconditioneerde, gevaarlijke stoffen (ADR), Chemie- en Pharmaproducten naar de Benelux, Engeland, Duitsland, Oostenrijk, Italië en Polen. De condities waaronder deze producten vervoerd worden, dienen nauwlettend in de gaten gehouden te worden. Temperatuuroverschrijdingen leveren bij deze producten risico's op. De temperaturen in de wagens van John Corneth worden continu gemonitord en geregistreerd met behulp van draadloze sensoren van T Comm Telematics, zodat de conditie van de lading voor klanten altijd inzichtelijk is. Bij temperatuuroverschrijding krijgt John Corneth een alarmmelding en kan waar nodig direct bijgestuurd worden.

Altijd direct inzicht in de vervoerscondities van producten

John Corneth, Algemeen Directeur: "De goederen die wij vervoeren, dienen streng te worden gecontroleerd. De producten die wij vervoeren zijn kostbaar en extreem temperatuur gevoelig. Het monitoren van de temperaturen is daarom ontzettend belangrijk. Met de draadloze sensoren van T Comm Telematics hebben wij op elk moment van de dag de temperaturen in al onze trailers inzichtelijk en kunnen we ingrijpen als in één van onze trailers een temperatuur te hoog dreigt op te lopen of juist te veel gaat zakken. We zijn hiermee verzekerd van de juiste vervoerstemperatuur van de goederen. Met de oplossing van T Comm Telematics kunnen wij onze klanten volledig inzicht bieden in de transporttemperaturen van hun goederen."

Vraag een gratis demo aan

Direct contact

T Comm Telematics is de marktleider in gecertificeerde draadloze trailer telematics oplossingen. Voor al uw vragen kunt u op werkdagen ook altijd telefonisch contact opnemen. Wij helpen u graag.

079 - 343 50 20 Demo aanvragen

Stel uw vraag aan T Comm Telematics

Aanhef *
Nieuwsbrief:

Deze transportbedrijven gingen u allemaal voor:

079 - 343 50 20 Contact Download app