079 - 343 50 20 Demo Offerte Login

Planners van Jonker & Schut beheersen het wagenpark in één scherm

T Comm Telematics voertuigvolgsystemen

Jonker & Schut, specialist op het gebied van transport, warehousing en verwerking van droge voedingsproducten uit Barneveld heeft haar wagenpark voorzien van T Comm Telematics voertuigvolgsystemen. Hiermee heeft Jonker & Schut eenvoudig inzicht in de locaties waar alle voertuigen zich bevinden.

Het T Comm Telematics systeem is eenvoudig in gebruik. Het is een systeem met een wereldwijde dekking en dus overal te volgen. Via een webapplicatie kunnen wagens en goederen in een handomdraai beheerd worden. Met een vast tarief per maand zijn alle verantwoordelijkheden afgebakend en beheersbaar. De opdrachtgevers van Jonker en Schut zijn met dit systeem altijd op de hoogte van waar hun producten zich bevinden tijdens het transport.

In één oogopslag de locaties van onze wagens in beeld

Erik Schut, directeur bij Jonker & Schut: "Wij zijn een kwaliteitsbewuste organisatie. Wij ontzorgen onze klanten, door in hun opdracht het gehele logistieke proces te regisseren en te controleren. Om dat proces nog beter te stroomlijnen is het belangrijk dat we inzicht hebben in waar onze wagens zich bevinden op elk moment van de dag. Met de voertuigvolgsystemen van T Comm Telematics hebben onze planners nu in één oogopslag de locaties van onze wagens in beeld, waardoor we snel kunnen inspelen op de wens van een opdrachtgevers".

Vraag een gratis demo aan

Direct contact

T Comm Telematics is de marktleider in gecertificeerde draadloze trailer telematics oplossingen. Voor al uw vragen kunt u op werkdagen ook altijd telefonisch contact opnemen. Wij helpen u graag.

079 - 343 50 20 Demo aanvragen

Stel uw vraag aan T Comm Telematics

Aanhef *

Deze transportbedrijven gingen u allemaal voor:

079 - 343 50 20 Contact Download app