079 - 343 50 20 Demo Offerte Login

Jooren Transporten: “De webportal van T Comm Telematics is heel overzichtelijk”

Jan Jooren, eigenaar Jooren Transporten:

“Op het gebied van temperatuurregistratie van trailers hebben we drie grote partijen overwogen. In overleg met Detailresult Groep en Bentvelzen Transport zijn we unaniem voor T Comm  Telematics gegaan. De portal van T Comm Telematics gaf hiervoor de doorslag. Het is een heel overzichtelijke en duidelijke webportal.”

Door draadloze sensoren geen gedoe met kabelgoten 

Draadloze trailer temperatuurregistratie

“De andere twee partijen bieden bedrade systemen aan. Dat T Comm Telematics een draadloze temperatuursensor heeft is ideaal. We hoefden geen kabelgoten te maken in onze trailers.”

Trailer lading 24/7 monitoren

“Vroeger werkten we met dataloggers. Een mobiel apparaatje waarmee we steekproefsgewijs de temperatuur maten. Nu kunnen we onze lading veel beter in de gaten houden. Onze producten worden 24/7 gemonitord. Zo weten we áltijd wat de conditie is van onze lading.”

Betrouwbare trailer tracking software

“Het temperatuurregistratiesysteem voldoet aan alle verwachtingen. We werken ermee sinds 2017 en tot nu toe is het een zeer betrouwbaar systeem gebleken. We hebben zelden storingen. Ik kan T Comm Telematics van harte aanbevelen aan iedereen die met geconditioneerd transport werkt."

"We willen de temperatuursystemen in de toekomst koppelen aan ons Transport Management Systeem. Verder willen we een koppeling met de koelmoter, zodat we ook de insteltemperatuur weten. Ook dat kan allemaal bij T Comm Telematics."

Gratis demo aanvragen Offerte aanvragen

Direct contact

T Comm Telematics is de marktleider in gecertificeerde draadloze trailer telematics oplossingen. Voor al uw vragen kunt u op werkdagen ook altijd telefonisch contact opnemen. Wij helpen u graag.

079 - 343 50 20 Demo aanvragen

Stel uw vraag aan T Comm Telematics

Aanhef *
Nieuwsbrief:

Bezoek ICT & Logistiek

We willen nog niet alles verklappen maar één ding weten we zeker: jij wilt ACTT zien! ACTT is onze gloednieuwe app voor iOS en Android en speciaal ontwikkeld voor transportbedrijven die hun kwaliteit, veiligheid en krappe marges willen verhogen en waste willen voorkomen.

Download hier jouw entreeticket

Deze transportbedrijven gingen u allemaal voor:

079 - 343 50 20 Contact Download app