079 - 343 50 20 Demo Offerte Login

Mobiele MRI-trailers uitgerust met real-time monitoring

Systemen van T Comm Telematics

Lamboo Mobile Medical levert mobiele en modulaire oplossingen voor de gezondheidszorg, zoals mobiele MRI-trailers en mobiele CT-scans, aan klanten als Hus Rontgen Finland, Cobalt en Stomaks. Deze mobiele oplossingen worden uitgerust met real-time monitoring van T Comm Telematics.

Met de systemen van T Comm Telematics hebben bedrijven als Medispace, Hus Rontgen Finland, Cobalt, Simon Hegele en Stomaks altijd inzicht in de locatie van hun mobiele trailers. Daarnaast kunnen ze op afstand met behulp van draadloze sensoren real-time aflezen wat de temperaturen zijn in de MRI-ruimte, in de controlekamer en in de technische ruimte is het brandstofniveau van de generator af te lezen. Als de temperatuur in de mobiele trailer onder een vooraf ingestelde temperatuur komt, ontvangt de klant een SMS of e-mail met een alarmmelding.

Vraag een gratis demo aan

Direct contact

T Comm Telematics is de marktleider in gecertificeerde draadloze trailer telematics oplossingen. Voor al uw vragen kunt u op werkdagen ook altijd telefonisch contact opnemen. Wij helpen u graag.

079 - 343 50 20 Demo aanvragen

Stel uw vraag aan T Comm Telematics

Aanhef *

Deze transportbedrijven gingen u allemaal voor:

079 - 343 50 20 Contact Download app