079 - 343 50 20 Demo Offerte Login

Trailer Telematics voor je
LZV (lange zware voertuigen)

Efficiency en veiligheid ten top

Je hebt een enorme schadepost als er iets met de lading van je LZV gebeurt. Logisch dat je dat wil voorkomen. Ons Trailer Telematics systeem biedt hiervoor de oplossing. Met het registratiesysteem monitor je 24/7 real-time je wagens en ontvang je automatisch een alarmmelding en rapportage als zich calamiteiten voordoen. Het systeem is eenvoudig te koppelen aan boardcomputers, TMS en planningssoftware. Hierdoor kun je ook ingewikkelde logistiek met grote trekker- en trailercombinaties eenvoudig beheersen. De draadloze sensoren worden bovendien supersnel geïnstalleerd, zodat je wagens niet stil hoeven te staan. Een efficiënte en veilige bedrijfsvoering!

Vraag een gratis demo aan

Direct contact

T Comm Telematics is de marktleider in gecertificeerde draadloze trailer telematics oplossingen. Voor al uw vragen kunt u op werkdagen ook altijd telefonisch contact opnemen. Wij helpen u graag.

079 - 343 50 20 Demo aanvragen

Stel uw vraag aan T Comm Telematics

Aanhef *
Nieuwsbrief:

Corona protocol T Comm Telematics

T Comm Telematics blijft volledig bereikbaar voor support & service. Uiteraard houden wij ons aan de strikte voorschriften van het RIVM m.b.t. hygiƫne en veiligheid.

Meer informatie

Deze transportbedrijven gingen u allemaal voor:

079 - 343 50 20 Contact Download app