079 - 343 50 20 Servicepartners Offerte Login

'T Comm Telematics luistert, verbetert én voorkomt onnodig verlies'

CEO Sander de Mooij van Medispace over T Comm Telematics

Medispace, dé specialist in mobiele MRI en CT, kampte met een probleem: de compressor was uitgevallen waardoor 200 liter helium wegvloeide en de MRI scanner uitviel. Voorkomen is beter dan genezen: dit mag geen tweede keer gebeuren.

Een perfecte oplossing, volledig op maat

Sander de Mooij, CEO van Medispace, licht toe: ‘samen met T Comm Telematics hebben wij gekeken naar de mogelijkheid om dit probleem in de toekomst te voorkomen. Het resultaat is een op maat geleverde heliumsensor die direct een seintje afgeeft bij eventueel verlies.

T Comm heeft de sensor volledig naar wens ontwikkeld, waardoor deze optimaal geschikt is voor onze compressor. Wij krijgen nu binnen 20 minuten een melding als de heliumcompressor uitgaat. Zo kunnen we snel schakelen en blijft het verlies minimaal.'

Word het volgende succesverhaal

T Comm Telematics heeft altijd de passende oplossing in huis. Agile werken, zodat wij het missende puzzelstukje zo snel mogelijk neer kunnen leggen.

  Gebruiksvriendelijke webportal met real-time monitoring
  Automatische e-mail en SMS alarmering en rapportage
  5 jaar garantie op batterij levensduur en 5 jaar dataopslag
✓  EN-12830, EN-13485, EN-13486 en ISO-27001 gecertificeerd

Maak kennis met ons

Stel je vraag aan T Comm Telematics

Aanhef *
Nieuwsbrief:

Direct contact

T Comm Telematics is de marktleider in gecertificeerde draadloze trailer telematics oplossingen. Voor al je vragen kan je op werkdagen ook altijd telefonisch contact opnemen. Wij helpen je graag.

079 - 343 50 20 Demo aanvragen

Corona protocol T Comm Telematics

T Comm Telematics blijft volledig bereikbaar voor support & service. Uiteraard houden wij ons aan de strikte voorschriften van het RIVM m.b.t. hygiëne en veiligheid.

Meer informatie

Deze transportbedrijven gingen je allemaal voor:

079 - 343 50 20 Contact Download app