079 - 343 50 20 Demo Offerte Login

Michael Verweij

Commercieel directeur

Met gedrevenheid en enthousiasme staat Michael Verweij commercieel aan het roer bij T Comm Telematics. Vanuit deze functie richt hij zich op het opzetten van nieuwe partnerships en de wereldwijde profilering van het bedrijf. 

Nieuwe klantengroepen bereiken

Hiervoor werkte Michael als accountmanager bij Valstar Transport Koeling (Carrier Transicold dealer) in Maasdijk waar hij veel ervaring opdeed in het onderhouden van relaties en het aanboren van nieuwe klantengroepen.

Meer efficiency door innovatie 

Het werk bij T Comm Telematics past Michael naar eigen zeggen als een comfortabele jas. Hij is al vanaf de eerste dag van oprichting nauw betrokken bij de uitrol van het bedrijf. Door de unieke combinatie van draadloze sensoren is er een mooie telematica technologie ontwikkeld die de gehele transportketen inzichtelijk, veilig en beheersbaar maakt. Met de daarmee gegenereerde data wordt de efficiency binnen het nationale en internationale transport enorm verhoogd. Michael is dan ook trots op de grote klantenkring die T Comm in korte tijd heeft weten op te bouwen.

Direct contact

T Comm Telematics is de marktleider in gecertificeerde draadloze trailer telematics oplossingen. Voor al uw vragen kunt u op werkdagen ook altijd telefonisch contact opnemen. Wij helpen u graag.

079 - 343 50 20 Demo aanvragen

Stel uw vraag aan T Comm Telematics

Aanhef *
Nieuwsbrief:

Corona protocol T Comm Telematics

T Comm Telematics blijft volledig bereikbaar voor support & service. Uiteraard houden wij ons aan de strikte voorschriften van het RIVM m.b.t. hygiƫne en veiligheid.

Meer informatie

Deze transportbedrijven gingen u allemaal voor:

079 - 343 50 20 Contact Download app