079 - 343 50 20 Demo Offerte Login

Preview T Comm Telematics App - deel 1

Actueel inzicht in de vloot

T Comm Telematics heeft een Android App in ontwikkeling waarmee een planner zijn dienstverlening naar een hoger niveau kan tillen. Situaties waarbij een planner direct inzicht nodig heeft kunnen op ongelegen momenten komen, bijvoorbeeld wanneer de planner niet achter de computer zit. Actueel inzicht in de vloot is gewenst op elk moment van de dag en is dus een verrijking voor de planner.

Met de T Comm Telematics App ziet u direct de locatie van een voertuig en de status van de lading. Tevens worden, afhankelijk van de configuratie, andere vraagstukken met de T Comm Telematics App beantwoord: 

Actueel inzicht 

Door actueel inzicht krijgt de moderne transporteur een indruk of de chauffeur volgens planning rijdt, op welke locatie het voertuig is en of de voorschriften met betrekking tot de temperaturen nagekomen worden.

Releasedatum volgt

De T Comm Telematics App is een verrijking voor elke transporteur met liefde voor zijn vak. De releasedatum van de app is nog niet bekend. Meer weten? Bekijk snel onze volgende preview!

Direct contact

T Comm Telematics is de marktleider in gecertificeerde draadloze trailer telematics oplossingen. Voor al uw vragen kunt u op werkdagen ook altijd telefonisch contact opnemen. Wij helpen u graag.

079 - 343 50 20 Demo aanvragen

Stel uw vraag aan T Comm Telematics

Aanhef *
Nieuwsbrief:

Corona protocol T Comm Telematics

T Comm Telematics blijft volledig bereikbaar voor support & service. Uiteraard houden wij ons aan de strikte voorschriften van het RIVM m.b.t. hygiƫne en veiligheid.

Meer informatie

Deze transportbedrijven gingen je allemaal voor:

079 - 343 50 20 Contact Download app