079 - 343 50 20 Demo Offerte Login

Preview T Comm Telematics App - deel 2

Selecteren op kenteken voor alle temperatuur- en sensorinformatie

In de eerste preview gaven we een algemeen beeld van de nieuwe T Comm Telematics Android App. Deel 2 licht de sluier wat verder op: een planner krijgt vaak binnen 10 seconden inzicht in de locatie van het voertuig en condities van de lading!

Onder het kenteken staat alle relevante informatie

Door het kenteken van een voertuig te selecteren krijgt u inzicht in de temperatuur van de laadruimte. Ook ziet u de status van andere T Comm sensoren zoals een deur- of brandstofsensor. Na installatie van extra hardware zijn ook koppelingen met een truck of aanhangwagen inzichtelijk in de app!

Lancering binnen enkele maanden

De releasedatum van de T Comm Planner App is al binnen enkele maanden. Nieuwsgierig? Houd de nieuwsrubriek op deze website in de gaten!

T Comm Telematics App - actueel inzicht in de vloot

Met de T Comm Telematics App ziet u direct de locatie van een voertuig en de status van de lading. Ook helpt de app bij onderstaande vragen:

Direct contact

T Comm Telematics is de marktleider in gecertificeerde draadloze trailer telematics oplossingen. Voor al uw vragen kunt u op werkdagen ook altijd telefonisch contact opnemen. Wij helpen u graag.

079 - 343 50 20 Demo aanvragen

Stel uw vraag aan T Comm Telematics

Aanhef *
Nieuwsbrief:

Corona protocol T Comm Telematics

T Comm Telematics blijft volledig bereikbaar voor support & service. Uiteraard houden wij ons aan de strikte voorschriften van het RIVM m.b.t. hygiƫne en veiligheid.

Meer informatie

Deze transportbedrijven gingen u allemaal voor:

079 - 343 50 20 Contact Download app