079 - 343 50 20 Demo Offerte Login

Preview T Comm Telematics App - deel 3

Transport rapportages genereren via smartphone

De Android T Comm Telematics App biedt dezelfde functies als de webportal van T Comm Telematics. Dit zorgt ervoor dat klanten met Android smartphones met de nieuwe T Comm App binnen tien seconden hetzelfde actuele inzicht krijgen. De functionaliteiten die nu ook in de T Comm App beschikbaar zijn hebben grote toegevoegde waarde voor de moderne transporteur.

De eerste en tweede previews van de T Comm App zorgden voor veel positieve reacties in de branche. Transporteurs hebben al aangegeven met de T Comm App te willen gaan werken. Deze positieve feedback is voor ons een bevestiging dat de T Comm App de behoefte van transporteurs zal opvullen.

Rapporten genereren in de T Comm App

In de T Comm App kunnen verschillende rapporten gegenereerd worden. T Comm Telematics weet dat archivering in geval van claims belangrijk is. Wilt u een temperatuurgrafiek, een rit rapport, een connection rapport, een stilstand rapport of een alarmen rapport? Het kan allemaal!

Door het intuïtieve uiterlijk van de T Comm App is er geen handleiding nodig.  Om een rapport te genereren kiest u een voertuig uit, selecteert de periode en welk type rapport u wenst. Hierna klikt u op de PDF knop en het rapport wordt op uw Android Smartphone gegenereerd. Het rapport kan vervolgens opgeslagen, verzonden of uitgeprint worden. Alle PDF functies zijn onder voorbehoud van de aanwezig functies en configuratie op uw smartphone.

Lancering binnen enkele maanden

De releasedatum van de T Comm Planner App is al binnen enkele maanden. Nieuwsgierig? Houd de nieuwsrubriek op deze website in de gaten!

T Comm Telematics App - actueel inzicht in de vloot

Met de T Comm Telematics App ziet u direct de locatie van een voertuig en de status van de lading. Ook helpt de app bij onderstaande vragen:

Direct contact

T Comm Telematics is de marktleider in gecertificeerde draadloze trailer telematics oplossingen. Voor al uw vragen kunt u op werkdagen ook altijd telefonisch contact opnemen. Wij helpen u graag.

079 - 343 50 20 Demo aanvragen

Stel uw vraag aan T Comm Telematics

Aanhef *
Nieuwsbrief:

Corona protocol T Comm Telematics

T Comm Telematics blijft volledig bereikbaar voor support & service. Uiteraard houden wij ons aan de strikte voorschriften van het RIVM m.b.t. hygiƫne en veiligheid.

Meer informatie

Deze transportbedrijven gingen u allemaal voor:

079 - 343 50 20 Contact Download app