079 - 343 50 20 Demo Offerte Login

Preview T Comm Telematics App - deel 4

Notificaties ontvangen bij verandering van temperatuurcondities

In de transportwereld moet je snel kunnen schakelen als planner. Actueel inzicht over de gehele vloot is daarom van belang. Om situaties te voorkomen waarbij de lading niet onder de juiste condities vervoerd wordt heeft T Comm Telematics een notificatiefunctie aan de T Comm App toegevoegd. Notificaties hebben een preventieve werking waardoor claims voorkomen worden. Dit levert per definitie veel geld op. Notificaties worden al sinds jaar en dag gebruikt door T Comm Webportal gebruikers en is nu ook op de T Comm Android App beschikbaar.

Notificaties ontvangen op T Comm Telematics App

Voertuigen worden vaak laat op de dag geladen. Een nadeel hiervan is dat de lading gedurende de avond en nacht onbeheerd in het voertuig staat. De tijd van een fysieke controles of de koelmachines aan laten staan is voorbij met de T Comm Telematics oplossingen

Actuele status van de temperatuurcondities op smartphone

De T Comm Telematics hardware monitort de temperatuur in de laadruimte en rapporteert dit. In het T Comm Webportal, en binnenkort ook in de T Comm Planner App, wordt er inzicht gegeven over de actuele status. Om op de hoogte te blijven van deze status is het van groot belang dat de planner de notificatiefunctie aanzet. Als de alarminstelling op het voertuig ingesteld is op de gewenste temperatuur krijgt de planner een melding als de temperatuurcondities over- of onderschreden worden. Met de T Comm Planner App kan hij met zijn smartphone op zak met een gerust hart van z’n avond of weekend genieten.

Lancering op ICT & Logistiek beurs 

Nieuwsgierig? Op de ICT & Logistiek beurs presenteren we de app! 

T Comm Telematics App - actueel inzicht in de vloot

Met de T Comm Telematics App ziet u direct de locatie van een voertuig en de status van de lading. Ook helpt de app bij onderstaande vragen:

Direct contact

T Comm Telematics is de marktleider in gecertificeerde draadloze trailer telematics oplossingen. Voor al uw vragen kunt u op werkdagen ook altijd telefonisch contact opnemen. Wij helpen u graag.

079 - 343 50 20 Demo aanvragen

Stel uw vraag aan T Comm Telematics

Aanhef *
Nieuwsbrief:

Corona protocol T Comm Telematics

T Comm Telematics blijft volledig bereikbaar voor support & service. Uiteraard houden wij ons aan de strikte voorschriften van het RIVM m.b.t. hygi├źne en veiligheid.

Meer informatie

Deze transportbedrijven gingen u allemaal voor:

079 - 343 50 20 Contact Download app