079 - 343 50 20 Servicepartners Offerte Login

Real-time monitoring geeft SFM Logistics inzicht in koeltransporten

Met draadloze sensoren van T Comm Telematics

SFM Logistics uit Bleiswijk, gespecialiseerd in het vervoeren van bloemen, planten, groente- en fruit en andere geconditioneerde producten naar Duitsland, heeft haar combinaties voorzien van realtime monitoring van T Comm Telematics. SFM Logistics heeft hiermee 24/7 inzicht in alle voertuiglocaties, temperaturen in de laadruimtes én alle deuropeningen.

SFM Logistics vervoert sinds 2003 geconditioneerde goederen (-25c - +25c) naar Noord-, Midden- en Noordoost Duitsland, Engeland, België en Luxemburg. Temperatuurbeheersing is voor geconditioneerde producten van groot belang. Met draadloze sensoren van T Comm Telematics wordt het kritische beheerspunt van deze temperatuurgevoelige producten continu gecontroleerd.

Borgen voedselveiligheid hoge prioriteit

Het borgen van de voedselveiligheid heeft voor SFM Logistics hoge prioriteit. Het vervoeren van temperatuurgevoelige producten zoals groente- en fruit vereist nauwkeurige controle en naleving van procedures en regelgeving. Het IFS-certificaat (International Food Standard) dat SFM Logistics eerder dit jaar behaalde, toont aan dat SFM Logistics veel belang hecht aan de kwaliteit en voedselveiligheid van de goederen die zij vervoeren. Realtime monitoring van de vervoerscondities middels draadloze sensoren van T Comm Telematics sluit hier naadloos op aan.

Klanten continu inzicht geven

Wilco de Boer, mede-eigenaar van SFM Logistics: "Voor onze klanten is het uiterst belangrijk onder welke condities hun producten worden vervoerd. Met het systeem van T Comm Telematics kunnen wij onze klanten continu inzicht geven in deze informatie. Zo kunnen ze zien dat de producten onder de juiste condities zijn getransporteerd. Met het systeem hebben we ons serviceniveau verder kunnen verhogen. We weten niet alleen continu waar de producten zijn en wat de condities zijn waaronder ze vervoerd worden, we kunnen ook voorkomen dat deze condities buiten voorgeschreven waarden komen."

Vraag een gratis demo aan

Stel je vraag aan T Comm Telematics

Aanhef *
Nieuwsbrief:

Direct contact

T Comm Telematics is de marktleider in gecertificeerde draadloze trailer telematics oplossingen. Voor al je vragen kan je op werkdagen ook altijd telefonisch contact opnemen. Wij helpen je graag.

079 - 343 50 20 Demo aanvragen

Corona protocol T Comm Telematics

T Comm Telematics blijft volledig bereikbaar voor support & service. Uiteraard houden wij ons aan de strikte voorschriften van het RIVM m.b.t. hygiëne en veiligheid.

Meer informatie

Deze transportbedrijven gingen je allemaal voor:

079 - 343 50 20 Contact Download app