079 - 343 50 20 Demo Offerte Login

Succesvolle lancering gloednieuwe app ACTT op ICT & Logistiek 2019

Tijdens ICT & Logistiek 2019 presenteerde T Comm Telematics haar gloednieuwe app ACTT. ACTT is de app voor iOS en Android en speciaal ontwikkeld voor transportbedrijven die hun kwaliteit, veiligheid en krappe marges willen verhogen en waste willen voorkomen.

Easy Intelligence Platform

ACTT is het Easy Intelligence platform waar alle data op een slimme manier bij elkaar wordt gebracht. Het ACTT platform is volledig open en heeft koppelingen met vrijwel alle leveranciers in de logistiek.

Zo worden data van alle denkbare tools zoals TMS, WMS, koelmachines, RDW, control towers en trailer telematica eenvoudig samengebracht in ACTT. Naast de desktop versie biedt ACTT nu ook een handige app voor iOS en Android.

Waar u ook bent, met ACTT in uw broekzak heeft u altijd:

  • 24/7 zicht op en inzicht in uw assets
  • Direct door als u actie moet nemen
  • Real-time inzicht in de vervoerscondities
  • Sluitend bewijs dat een schadeclaim ongegrond is
  • Actuele rapportages van de gereden ritten
  • Continu controle over de efficiency
  • Bewijs dat u voldoet aan alle certificeringen

Wilt u ACTT met eigen ogen zien?

Heeft u ons gemist tijdens ICT & Logistiek 2019? En bent u op zoek naar een eenvoudige oplossing waar al uw bedrijfskritische data op één plek wordt weergegeven? Gewoon in uw broekzak? Misschien is ACCT dan ook wel iets voor u. We laten het u graag zien!

Vraag een gratis demo aan 

Direct contact

T Comm Telematics is de marktleider in gecertificeerde draadloze trailer telematics oplossingen. Voor al uw vragen kunt u op werkdagen ook altijd telefonisch contact opnemen. Wij helpen u graag.

079 - 343 50 20 Demo aanvragen

Stel uw vraag aan T Comm Telematics

Aanhef *
Nieuwsbrief:

Corona protocol T Comm Telematics

T Comm Telematics blijft volledig bereikbaar voor support & service. Uiteraard houden wij ons aan de strikte voorschriften van het RIVM m.b.t. hygiƫne en veiligheid.

Meer informatie

Deze transportbedrijven gingen u allemaal voor:

079 - 343 50 20 Contact Download app