079 - 343 50 20 Demo Offerte Login

Van Os Transport: "Last minute planning door inzicht in locaties van trailers"

Anco van Os, mede-eigenaar Van Os Transport:

“Wij hebben 8 bestelwagens rijden in geconditioneerd transport. Omdat wij met temperaturen rijden van -20 tot +17 graden is het van belang dat we deze goed kunnen volgen. De temperatuurregistratie van T Comm Telematics kan ik gebruiken als bewijs. Als een product te warm is geladen zien we dat gelijk. Er wordt bovendien steeds meer gecontroleerd. Met de trailer tracking software van T Comm Telematics kunnen we dit ondervangen en onze klanten direct inzicht geven.”

Trailer sensoren voor locatiebepaling

“Daarnaast kan ik mijn wagenpark precies volgen met de hoofdmodule waar de gps in zit voor de locatiebepaling. Als een klant verzoekt om goederen last minute van de ene naar de andere locatie te brengen kan ik direct inzien of dat mogelijk is en welke wagen in de buurt is. Ik hoef onze chauffeurs hier niet meer voor te bellen.”

“Van kennissen hoorde ik dat T Comm Telematics een goede en betrouwbare partij is voor trailer telematica. Op de ICT & Logistiek beurs heb ik gezien wat ze kunnen. Het prettige en open gesprek gaf de doorslag om met ze samen te werken.”

“Natuurlijk heb ik een aantal aanbieders vergeleken, maar de andere systemen komen te duur uit of bieden GPS en temperatuur apart aan. T Comm Telematics is de enige die alle systemen onder één dak aanbiedt zonder factuur achteraf voor het inbouwen. Bovendien timmert T Comm Telematics al even aan de weg, dus ik weet zeker dat ik een volwassen product heb zonder kinderziekten.”

 “Via de telefoon houden we alles in één oogopslag in de gaten”

“Zowel de portal als de app zijn ontzettend makkelijk in gebruik. Als we vanuit kantoor werken zit ik graag achter de desktop en onderweg is de app ideaal. Via de telefoon kunnen we alles in één oogopslag in de gaten houden. T Comm Telematics kwam persoonlijk bij ons langs om alle functionaliteiten uit te leggen. Het systeem werkt intuïtief, maar die uitleg is extra handig.”

“Binnen een dag is alles geïnstalleerd”

“Ik raad T Comm Telematics aan iedereen aan die koeling in de vrachtwagen, bestelbus of Last Mile transport heeft. Het werkt super goed en is makkelijk in gebruik. T Comm werkt alles netjes af bij het inbouwen. Binnen een dag is alles geïnstalleerd.”

Gratis demo aanvragen Offerte aanvragen

Direct contact

T Comm Telematics is de marktleider in gecertificeerde draadloze trailer telematics oplossingen. Voor al uw vragen kunt u op werkdagen ook altijd telefonisch contact opnemen. Wij helpen u graag.

079 - 343 50 20 Demo aanvragen

Stel uw vraag aan T Comm Telematics

Aanhef *

Deze transportbedrijven gingen u allemaal voor:

079 - 343 50 20 Contact Download app