079 - 343 50 20 Demo Offerte Login

Online real-time temperatuurregistratie van uw trailers

24/7 inzicht en controle over vervoerscondities via App en Webportal

In de beveiligde webportal van T Comm Telematics en onze app ziet u in één oogopslag de actuele vervoerscondities van uw volledige wagenpark. Zo weet u van elk voertuig exact:

Automatische alarmmeldingen van wijzigingen in vervoerscondities

Het webportal beschikt over automatische alarmmeldingen die u op de hoogte stellen als een grenswaarde wordt overschreden. In het dashboard ziet u waar het goed gaat en waar actie nodig is. Zodra een voertuig in de kritieke modus komt, wordt u daarvan automatisch in de webportal, per e-mail en SMS op de hoogte gesteld.

Handige zoekfunctie 

In de handige zoekfunctie kunt u snel alle zaken opzoeken die u op dat moment in uw bedrijfsvoering nodig heeft. Zo kunt u bijvoorbeeld snel zoeken wat de status is van een specifieke trailer of zien hoeveel trailers er op een specifieke locatie staan.

Registreren is bewijzen

Registreren is bewijzen. In de webportal kunt u met één druk op de knop alle denkbare rapportages genereren en automatisch laten toesturen aan u en zelfs uw opdrachtgever. Alle geregistreerde data wordt 5 jaar opgeslagen zodat u ook altijd terug kunt kijken mocht dat nodig zijn.

Voorbeelden van rapportages:

  • Temperatuur grafiek i.c.m. deur openingen
  • Reisverslag
  • Uren rapport
  • Inactief rapport

24/7 controle over uw volledige wagenpark

Met de T Comm Telematics webportal houdt u 24/7 de controle over uw volledige wagenpark en kunt u proactief in actie te komen om bij te sturen en calamiteiten te voorkomen. Met T Comm Telematics garandeert u uw hoogwaardige dienstverlening aan uw klanten én kunt u deze altijd schriftelijk bewijzen.

Direct contact

T Comm Telematics is de marktleider in gecertificeerde draadloze trailer telematics oplossingen. Voor al uw vragen kunt u op werkdagen ook altijd telefonisch contact opnemen. Wij helpen u graag.

079 - 343 50 20 Demo aanvragen

Stel uw vraag aan T Comm Telematics

Aanhef *

Deze transportbedrijven gingen u allemaal voor:

079 - 343 50 20 Contact Download app