079 - 343 50 20 Demo Offerte Login

Trailer Telematics voor winkeldistributie

Perfecte vervoerscondities tot de laatste rit

Weet je dat de temperatuur in je trailers nadelig wordt beïnvloed als bij meerdere winkels moet worden gelost? Dit gebeurt al snel! Winkeldistributie moet als een geoliede machine verlopen om de kwaliteit van de lading tot en met de laatste rit te garanderen. Helaas verloopt het vaak anders. Met ons Trailer Telematics systeem bieden wij je de oplossing: Je monitort continu de temperatuur in de trailer en kunt meteen ingrijpen daar waar nodig. Perfecte vervoerscondities tot de laatste rit!

Vraag een gratis demo aan

Klanten aan het woord

De Wit Transport: "Simpele koppeling met TMS”

Door de koppeling van T Comm Telematics trailer sensoren aan boardcomputers en TMS kan De Wit Transport hun opleggers op elk moment lokaliseren.

Bekijk meer

Bentvelzen Transport: “Altijd verklaring voor de temperatuur”

Bentvelzen Transport gebruikt de trailer temperatuur registratie van T Comm Telematics naar grote tevredenheid. "We hebben altijd een verklaring voor temperatuurwijzigingen." 

Bekijk meer

Jooren Transporten: “Webportal T Comm is heel overzichtelijk”

Jooren transporten kiest voor de draadloze temperatuurregistratie van T Comm vanwege de duidelijke en overzichtelijke portal. 

Bekijk meer

Optimale temperatuur van verse producten met online monitoring

Fatrans heeft haar wagenpark voorzien van real-time monitoring voor inzicht in de locaties van alle trailers en de temperaturen van de lading.

Bekijk meer

Real-time inzicht voor Amex Logistics

Amex Logistics heeft haar koel- en diepvriesvloot voorzien van T Comm Telematics systemen om de temperaturen altijd onder controle te houden.

Bekijk meer

St vd Brink heeft real-time zicht op temperaturen producten

St vd Brink heeft koelwagens uitgerust met trailermonitoring voor real-time zicht op transporttemperaturen van levensmiddelen.

Bekijk meer

Perfecte vervoerscondities voor klanten Farm Trans Group

Farm Trans Group monitort 300 trailers en een vaste kern van 60 charters met T Comm Telematics systemen.

Bekijk meer

Van der Valk Exclusief transport met online temperatuurbewaking

Voor het onder juiste condities vervoeren van alle producten heeft Van der Valk Exclusief haar wagenpark uitgerust met temperatuurregistratie.

Bekijk meer

Online temperatuurregistratie voor wagens Jansen Transport

Jansen Transport heeft haar wagens voorzien van temperatuurregistratie voor real-time inzicht in het temperatuurverloop in de koelwagens.

Bekijk meer

Inzicht en controle over koelketen voor Detailresult Groep

Om de kwaliteit van versproducten te garanderen heeft Detailtresult Groep gekozen voor T Comm voor meer inzicht en controle over hun koelketen.

Bekijk meer

Direct contact

T Comm Telematics is de marktleider in gecertificeerde draadloze trailer telematics oplossingen. Voor al uw vragen kunt u op werkdagen ook altijd telefonisch contact opnemen. Wij helpen u graag.

079 - 343 50 20 Demo aanvragen

Stel uw vraag aan T Comm Telematics

Aanhef *
Nieuwsbrief:

Corona protocol T Comm Telematics

T Comm Telematics blijft volledig bereikbaar voor support & service. Uiteraard houden wij ons aan de strikte voorschriften van het RIVM m.b.t. hygiëne en veiligheid.

Meer informatie

Deze transportbedrijven gingen je allemaal voor:

079 - 343 50 20 Contact Download app